Garantie

Informatie over garantie en fabrieksgarantie

Als een product defect is en het gaat om een geval van garantie of fabrieksgarantie, is de klantenaccount uw eerste aanspreekpunt. In de klantenrekening vindt u in de details van uw bestellingen onder "Bestellingen" alle informatie die u nodig heeft om een garantie- of fabrieksgarantiegeval te registreren. Dit omvat het aankoopbewijs, de aankoopdatum, de duur van de garantie of de vrijwillige fabrieksgarantie en de exacte procedure.

Voor een vlotte afhandeling is het noodzakelijk het defect in de online shop te registreren via de bestelling of via Retouren, Reparaties en Ondersteuning. Alle vereiste informatie is te vinden in deze retourprocedure.

Als tijdens de inspectie van het defecte product blijkt dat de reparatie van het defect niet onder de garantie of fabrieksgarantie valt, kunt u op eigen kosten een "reparatieopdracht buiten garantie" plaatsen. Doet u dit niet, dan wordt het niet gerepareerde product naar u teruggestuurd of weggegooid. Eventuele kosten voor het testen van het apparaat kunnen u in rekening worden gebracht.

Geeft

Veel fabrikanten bieden vrijwillig aanvullende garantieservices aan. Zij hebben daarvoor hun eigen servicecentra, waarmee u als klant rechtstreeks contact kunt opnemen. In dat geval raden wij u aan het artikel rechtstreeks naar dit servicecentrum te sturen of het langs te brengen. In ieder geval profiteert u van een snellere afhandeling en direct contact met de fabrikant.

Voor meer informatie over garantie, fabrieksgarantie en retourzendingen verwijzen wij naar onze geldende algemene voorwaarden.