Verzending

Levering
Gratis levering in heel België

In principe worden alle producten en bestellingen gratis verzonden naar adressen in België. Alle producten uit ons eigen magazijn worden verzonden met onze partner DHL, die het pakket overhandigt aan bpost in België. In het geval van rechtstreekse leveringen van leveranciers of dealerpartners kunnen ook andere dienstverleners worden gebruikt.

Vandaag voor 13.00 uur besteld, binnen twee dagen geleverd

Voor alle producten in voorraad in ons eigen magazijn is de verwachte levertijd als volgt: alle bestellingen die voor 13.00 uur van maandag tot vrijdag worden ontvangen, worden doorgaans dezelfde dag verzonden en komen binnen twee werkdagen aan op het afleveradres. De beschikbaarheid en de verwachte levertijd worden voor elk product in real time weergegeven.

Levering in het buitenland

Galaxus.be is de Belgische site van Digitec Galaxus AG en levert in België.

Galaxus.fr is de Franse site van Digitec Galaxus AG en levert aan Frankrijk.

Galaxus.it is de Italiaanse website van Digitec Galaxus AG en levert aan Italië.

Galaxus.at is de Oostenrijkse website van Digitec Galaxus AG en bedient Oostenrijk.

Galaxus.de is de Duitse website van Digitec Galaxus AG en bedient Duitsland.

Via onze online shops digitec.ch of galaxus.ch kunt u bestellingen laten bezorgen op adressen in Zwitserland en Liechtenstein. 

Transportschade

Wij verpakken alle bestellingen zorgvuldig en stellen alles in het werk om foutloze goederen te leveren. Mocht uw product echter tijdens het transport beschadigd zijn geraakt, dan helpen wij u uiteraard.

U kunt ons snel en gemakkelijk bereiken via ons Helpcentrum (zie menu Help en Contact). De volgende gegevens versnellen het proces nog meer:

  • Bestelnummer van uw bestelling
  • Korte beschrijving van de schade
  • Foto's van de schade en de verpakking
  • Adres waar het pakket eventueel afgehaald kan worden
  • Werkdagen waarop het pakket afgehaald kan worden 

Onze contactpersonen vindt u hieronder in de grijze footer (menu onderaan de website). Na ontvangst van uw melding zullen wij samen met de bezorgdienst de zaak controleren en u zo spoedig mogelijk informeren over de vervolgstappen.