Voor ontspanning: Lotuscrafts lanceert nieuwe meditatiespray
Nieuws en trends

Voor ontspanning: Lotuscrafts lanceert nieuwe meditatiespray

Maike Jensen
15/5/2024
Vertaling: machinaal vertaald

Lavendel, wierook en ylang-ylang: de geur is bedoeld om een rustgevende sfeer te creëren die helpt bij meditatie en yoga.

"Mediteer elke dag 20 minuten. Behalve als je geen tijd hebt. Mediteer dan een uur" - dit is een boeddhistisch spreekwoord. De nieuwe lancering van Lotuscrafts kan je helpen om je aan deze dagelijkse routine te houden. Dit is de "Organic Meditation Spray", die is ontworpen om je te begeleiden tijdens je meditatie- of yogasessie. Je kunt een video erover bekijken op het Instagram-kanaal van het merk @lotuscrafts.

Een flesje bevat 50 milliliter.
Een flesje bevat 50 milliliter.
Bron: Screenshot @lotuscrafts/Instagram

Een ritueel voor dagelijkse meditatie

Volgens Lotuscrafts zit er meer achter dit nieuwe product dan alleen het verstuiven van een kamergeur: "Het is een ritueel dat je helpt je lichaam, geest en ziel te harmoniseren en elk moment van je meditatiebeoefening te verdiepen." De positieve effecten van rituelen zijn al lang bewezen in studies. Ze kunnen een inkeer- en prestatiebevorderend effect hebben en helpen om de discipline te vergroten. Het uitvoeren van een bepaald ritueel vlak voor je bemiddeling of yogaroutine bereidt je ook mentaal voor op de ontspanning die gaat komen: De geest krijgt een seintje dat je eigen time-out gaat beginnen. En misschien is, zoals Lotuscrafts beschrijft, het verstuiven van een bepaalde geur al voldoende.

Geur van essentiële oliën

De spray is ontwikkeld in samenwerking met het cosmeticamerk Saint Charles. De "Organic Meditation Spray" bevat geen toevoegingen en alleen biologische plantenextracten, zoals de fabrikanten beloven. Het aroma bestaat uit lavendel, wierook en ylang-ylang - wat klinkt als een pittig-zoet mengsel. Je zult zelf moeten ontdekken of je het lekker vindt.

Onze inkoopafdeling is momenteel aan het uitzoeken of en wanneer we de roomspray aan ons assortiment gaan toevoegen. Ik houd je op de hoogte.

Toevoeging vanaf 17 mei: Het product moet over ongeveer 4 weken in de winkel liggen.

Omslagfoto: Lotuscrafts

14 mensen vinden dit artikel leuk


User Avatar
User Avatar

Kattenvrouwtje en Frahling-liefhebber uit het noorden altijd op zoek naar "nieuwtjes en trends".


Deze artikelen kunnen je ook interesseren

Opmerkingen

Avatar