Wat maakt Galaxus speciaal
Bedrijfsnieuws

Wat maakt Galaxus speciaal

gemaakt op 06.06.2023

Galaxus is niet alleen een online winkel, maar ook een magazine met een levendige community met kennis van zaken. De interne redactie werkt volledig onafhankelijk. Het test kritisch en communiceert eerlijk, zelfs als een product niet overtuigt. En dat doet ze zonder rekening te houden met omzetverlies. Als een vraag nog onbeantwoord is, helpt de community je en geeft binnen een paar uur antwoord in de chat.

Digitec Galaxus AG is in mei 2023 live gegaan met het domein galaxus.be. Galaxus.be is de Belgische winkel van de Zwitserse e-commerce marktleider Digitec Galaxus AG, met hoofdkantoor in Zürich en andere vestigingen in Zwitserland en de EU. Via de online winkel kunnen klanten kwaliteitsproducten van merken vinden tegen constant lage prijzen. Het assortiment omvat momenteel IT + multimedia, kantoor + kantoorbenodigdheden, huishouden, wonen, sport, speelgoed, doe het zelf + tuin, schoonheid + gezondheid en erotiek.

Missie

Galaxus maakt handig en efficiënt winkelen mogelijk tegen constant lage prijzen. Tegelijkertijd is Galaxus een uitgebreid platform voor inspiratie en informatie, dat klanten uitnodigt om ideeën uit te wisselen met andere community leden.

Onlineshop

.

Onlineshop

Online shoppers vinden bij Galaxus kwaliteitsproducten van merken tegen constant lage prijzen. Intelligente filteropties en volledige productinformatie helpen klanten precies die producten te vinden die bij hen passen.

Community

In de community hebben gebruikers het voor het zeggen: hier kunnen producten worden beoordeeld of kunnen direct vragen worden gesteld. De community helpt dan binnen een paar uur. Daarnaast kunnen de artikelen in het magazine becommentarieerd en besproken worden - zo ontstaat een boeiende dialoog.

Magazine

Galaxus heeft weinig op met marketingprietpraat: de eigen redactie is onafhankelijk, test kritisch en schrijft ook over welke producten de toets niet doorstaan.

Galaxus en de schildpad

De naam Galaxus staat voor het hele assortiment en de nieuwe winkelervaring. Voor het hele "warenhuisgala" dat slechts één muisklik verwijderd is. Zelfs de schildpad als logo is geen toeval. Volgens de mythologieën van veel oude volkeren vertegenwoordigt de schildpad de hele wereld - zelfs het universum - en draagt hij die altijd bij zich. Hij is ook robuust, betrouwbaar en slim. Dit zijn precies de kwaliteiten die Galaxus zich ten doel heeft gesteld: We willen een universum van producten compact en vakkundig op één plek samenbrengen en onze klanten een op maat gemaakte en efficiënte winkelervaring bieden.

Waarden en geschiedenis

Stijve hiërarchieën, starre afdelingsgrenzen en verlammende bureaucratie - dat is precies wat je bij ons niet zult vinden. Bij ons draait alles om teamwork, altijd werken als gelijken en geobsedeerd zijn door het efficiënt en effectief overwinnen van uitdagingen. Lees meer over onze waarden hier. Je kunt onze boeiende bedrijfsgeschiedenis, die begon met drie vrienden en hun spelcomputers in 2000, hier.

Dit artikel heeft nog geen likes.


Deze artikelen kunnen je ook interesseren

  • Skeleton Loader

  • Skeleton Loader

  • Skeleton Loader

Opmerkingen

Avatar